Pauline van der Heijden 
 

WELKOM

Welkom op mijn website, hier vind je informatie over individuele therapie, relatie therapie en coaching.

Iedereen heeft een verlangen naar een gelukkig leven. Dit verlangen speelt een belangrijke rol in therapie en coaching. Het is de motor om op weg te gaan en de wegwijzer naar geluk. Therapie of coaching is dan ook voor iedereen.

Soms loop je vast in een moeilijke situatie, dat kan iedereen overkomen. In zo’n situatie zorg ik ervoor dat je verder komt en een volgende stap kunt zetten.

Ik werk met warme betrokkenheid en met veel respect voor wat je hebt meegemaakt en wie je werkelijk bent. Met een open hart, helderheid en oprechtheid, zet ik mijn vakmanschap in voor jouw proces.

Graag ontvang ik jou in mijn fijne praktijkruimte. Je bent van harte welkom als particulier, medewerker van een bedrijf en als ondernemer.


Psychosociale therapie

Verlies, trauma of ziekte kunnen je leven opeens behoorlijk ontwrichten. Het kan zo moeilijk zijn om dit een plek in je leven te geven. Therapie helpt je om ingrijpende gebeurtenissen te verwerken.
Ook nare ervaringen uit een (ver) verleden kunnen zo’n impact hebben dat ze ons dagelijks leven beïnvloeden. In therapie onderzoeken we diepgaand de achtergrond van de thema’s die jij inbrengt en ook die waar jij de vinger nog niet achter kunt krijgen. Ik heb hierin een holistische aanpak. Dat wil zeggen dat we in dit proces ons denken en analytisch vermogen diepgaand verbinden met het gevoelsaspect. Lees verder


Relatie therapie

Na vele jaren werken met stellen met uiteenlopende problematiek, breng ik een brede ervaring mee. Ik vind het belangrijk om een veilig veld te creëren waarin beide partners helemaal gezien kunnen worden. Ik geloof dat in elke relatie er een groot verlangen is naar werkelijk contact, naar echt
samenzijn. Het is niet altijd makkelijk om in de veelheid van het leven de verbinding levend te houden. Soms kun je het gevoel hebben dat je elkaar ergens onderweg bent kwijtgeraakt en dat de glans, door allerlei omstandigheden, uit de relatie is verdwenen. Er is spanning, twijfel en/of sleur.
Het contact verloopt volgens patronen, die vaak tot ruzie of verwijdering leiden. Maar hieronder ligt meestal het verlangen om elkaar weer te vinden en om je echt veilig te voelen
bij elkaar. Lees verder

E-mailen
Bellen